keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Vanhusten vaivat ja viisastuneisuus

Tässä näitä linkkejä parantamisaiheiseen blogiini:
 http://parantamisesta.blogspot.fi/2015/09/vanhuuttaan-hauraat-luut-ja.html
http://parantamisesta2.blogspot.fi/2016/08/altzheimerin-tauti-ja-syvallisyyden.html
 http://parantamisesta2.blogspot.fi/2016/01/parkinssonin-tauti-ja-monialaisuus.html
 http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/03/ikanako-ja-rukoileminen-seka-luonnon.html
http://parantamisesta2.blogspot.fi/2016/02/sydanvaivat-rintakipu-ja-viisaiden.html
http://parantamisesta.blogspot.fi/2015/11/hammasrivin-suoruus-ja.html

* * *

25.3.2017   Tein nettihaun löytääkseni vanhusten kirjoituksia, kaikenlaista viisasta, mutta löysin lähinnä vain kirjoituksia vanhusten hoidosta. Se on jotenkin ihan pielessä. Ei ole luononlaki,e ttä vanhetessaan raihnaistuisi, sairastuisi ja kuolisi pois, vaan moiset johtuvat huonoista elämäntavoista. Tavallinen lääketiede korjaa kai osin sillä, että ihminen on terve ja reipas, kun taas vanhuksella on loma-aikaa paljon, millä nousisi toisella tavalla vaivojen ylitse, kaipaisi kai eri parannusmenetelmiä, enemmän näkemystä vaativia. Ei kai ole mikään luonnonlaki sekään, että ilman työtä raihnaistuisi, vaan viiteryhmä menee jotenkin liian laajaksi,kun siihen tulee ihan erityyppisestä toiminnasta pitäviä vanhuksia, laiskoja, niitä, joilla on jokin sairaus, joka uuvuttaa ja estää tekemästä, eri määrin viisaita tai urautuneita, sekä kai olennaisimpana tropiikista tms lämpimästä muuttaneita, jotaka haluavat vaikuttaa samalta kuin tavalliset suomalaiset vanhukset saadakseen rahallista tukea tekemättä työtä. Luulisi, että noiden ulkomaalaisten laiskan elämänrytmin, huonon liikkumisen ja huonon näkökyvyn vuoksi jotkut tai monikin haluaa suomalaisten ym tämän ilmaston vanhusten sairastuvan noihin vikoihin.

* * *

23.10.2017   Tuossa parantamisaiheisessa blogissani on nyt reilut 500 kohtaa, siis vaikutelmiani siitä, miten tauteja ja vaivoja voisi ehkä parantaa. Pyrkivät olemaan vaarattomia, mm lääkkeettömiä ja hoidottomia, terveyteen vertaamalla syntyneitä, pyrin vain opettamaan nuo täydestä terveydestä puuttuvat asiat tai taidot. Muttei niillä ole kokemusperustaa, eikä minulla lääketieteen koulutusta. Tervola-nimen vain sanotaan opettavan taitavaksi parantajaksi ja siksi olen näitä ylös varmuuden vuoksi kirjannut, jottei näkemys olisi liian laaja aloittaessani muistiinpanot.
Blogin osoite on http://parantamisesta.blogspot.fi . Ekalla sivulla on hakemisto, josta löytää vaivansa karkeasti luokiteltuna, ja sitten vain lukee sitä vastaavan tekstin viereisistä sadan kohdan kokoelmista., ja toivon mukaan paranee suurin piirtein sillä. Parantamisnäkemykseni ihmeparannusohjeyritelmissäni.
Tervola-nimiset kuulemma tapasivat päästä lääkäreiksi tais airaanhoitajiksi ilman koulutusta, pelkän parantamistaitonsa perusteella. Tämän tällä hetkellä kolmiosaisen parantamisaiheisen blogin tarkoituksena on tehdä tuo osaaminen ja kenties sen myötä kenties lääkärin tai sairaanhoitajan ammatti mahdolliseksi muillekin, mutta lähinnä kunkin oman arjen ja omien parantsmisnäkemysten avuklsi. Mutta Tervoloilla oli kullakin oma parantamisnäkemyksensä, ei suvussa kulkenut.

3.3.2018   Parantamisaiheisessa blogissani on nyt blogikohtia noin 570 ja Tervola-nimen myötä tullut parantamisohjeyritelmä suurin piirtein kaikkiin nimeltä tuntemiini sairauksiin ja vaivoihin. http://parantamisesta.blogspot.fi hakemisto Elvytys-kohdan alla.

16.3.2018   Tuo nyt ei ole muuta kuin aihio, alku, mutta hampaiden parantuvuudestakin olen kirjoittanut jotakin tuohon parantamisaiheiseen blogiini: http://parantamisesta3.blogspot.fi/2017/04/hampaiden-parantuvuudesta.html

Hakemisto siis kohdan Elvytys alla (blogin lopussa), siis sivulla http://parantamisesta.blogspot.fi/ . Eli etsi vaiva karkeasti luokiteltuna hakemistosta ja sitten numeron perusteella selaten viereisistä sadan kohdan kokoelmista. Eli ei näy, mitä vaivaa etsi tai luki.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti